Optredens

Wij zijn te boeken voor alle mogelijke gelegenheden. Van elke bruiloft, verjaardags-, bedrijfs- of verenigingsfeest maken wij een spetterend feest. Wij zorgen zelf voor de geluidsinstallatie en lichtshow en kunnen DJ-en tijdens onze pauzes. We hebben daarvoor de beschikking over apparatuur, waar duizenden nummers op staan incl. actuele hits. Zo kan ook aan verzoekjes worden voldaan. Het geluidsniveau wordt vanzelfsprekend aangepast aan de zaal en omgeving. Maar bovenal zorgen wij voor feestmuziek waar iedereen lekker op kan dansen en van kan genieten. Klik hier om het repertoire te bekijken.

Boeken of meer info? Ga dan naar de contactpagina.


Bruiloften


Voor een onvergetelijke feestavond moeten jullie bij Time Flash zijn. Inmiddels hebben honderden bruidsparen de afgelopen decennia met ons de openingsdans gedaan. Wij weten als geen ander hoe belangrijk deze dag is en nemen dan ook alle tijd om de wensen van het bruidspaar goed in te vullen. Het is jullie feest en met Time Flash wordt dat gegarandeerd een onvergetelijk succes!


Bedrijfsfeesten

Ons repertoire is afgestemd op alle generaties van jong tot oud en op onze nummers zal het personeel zeker uit hun dak gaan. Wij zorgen voor een optimale afstemming, zodat over uw bedrijfsfeest nog jaren over wordt gesproken.

Een avond vol plezier, dans en de lach op het gezicht van elke medewerker!                                            


Verjaardagen


Of het nu gaat om een kroonjaar of een reguliere verjaardag, elke verjaardag is er één om groots te vieren. Celebrate good times! Met Time Flash wordt uw verjaardagsfeest een absolute hit.

Uiteraard spelen wij ook op verenigingsfeesten en andere gelegenheden. Vraag naar de mogelijkheden.