De Band

Coverband Time Flash is in 1985 opgericht als vriendengroep en bestaat dus ruim 30 jaar. Het plezier en enthousiasme spat dan ook van het podium af!  Time Flash speelt een zeer gevarieerd programma. Veel (dance) classic hits uit de 70 en 80-er jaren maar ook huidige hits van o.a. Bruno Mars en Justin Timberlake. Wij staan garant voor een spetterende feestavond. Of het nu gaat om een trouwfeest, bedrijfsfeest, braderie of personeelsfeest. Belangrijke momenten die een onvergetelijke ervaring blijven … Celebrate good times!

Anoushka
Zang

Veelzijdig zangeres met jarenlange ervaring in diverse top bands.

Ronald
Gitaar en zang

Oprichter Time Flash (1985).
Zingt en speelt ook trompet in de Delft Blue Bigband en gitaar in Celebration, Total Toets XL en L-acoustique.

Kees
Toetsen en zang

Speelt sinds 1994 in Time Flash. Veelzijdig muzikant van o.a. Rondje Doe Maar, Total Toets (XL), Celebration en als solo artiest.

Dick
Basgitaar

Bandlid van het eerste uur (1988). Gelouterd in vele bands zoals The Taste, Familiair Faces en speelt naast Time Flash nog in Total Toets (XL).

Ed
Drums

Na de start in een drumband (fanfare), de popwereld ingestapt met The Taste, speelt al in Time Flash sinds 1989. En heeft daarnaast ook gespeeld in de rockband Playground en speelt in Unit48.

Harold
Trompet

Muzikale duizendpoot (o.a. keyboard, sax, basgitaar). Begonnen in schoolorkest (met Ronald), fanfare en bigband. Speelt naast Time Flash (1989) in Cloudy Juice en Total Toets XL.

Jacco
Trompet

Altijd enthousiaste trompettist ook begonnen in fanfare en BigBand en al bandlid sinds 1989. Speelt ook in Total Toets XL